Lugn som en filbunke

Tre prov och en presentation i morgon och ändå känner jag mig rätt så lugn. Ja lugn som en filbunke kanske var att överdriva lite men om man jämför med hur jag kan vara innan en tenta hemma i Sverige så kan jag nog ändå använda det uttrycket nu. Jag sitter dock fortfarande och pluggar så jag är ju inte ute i den bästa tiden men det hör ju tyvärr inte till ovanligheterna när det kommer till plugg.

Idag var det color run här i Paris och det var cirka 15 personer ifrån min skolan som sprang. Vi var några stycken som möttes upp för att kolla när de sprang men när vi väl hade mötts upp så började det att spöregna och blev med ens väldigt kallt. Så det hela slutade med att alla förutom jag och Loa åkte hem igen. Dock skippade vi att kolla på de som sprang utan åkte i stället till en restaurang som ligger vid mig och åt lunch. Därefter satt vi kvar, jag pluggade och eftersom Loa är här som au-pair hade hon med sig en bok som hon läste istället. Så det har varit en lugn helg för min del.

Då det enda jag i stort sätt har gjort denna helgen är att ha ätit mat och pluggat så får det bli ytterligare bilder på mat.

Hoppas ni alla (de ca 7 trogna personer som brukar kika in och läsa här ;)) har haft en bra helg!

Annonser
Lugn som en filbunke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s