EN MÅNAD KVAR

Så idag är det alltså exakt en månad kvar tills jag ska lämna Paris. Kan inte fatta att jag redan har spenderat tre månader här. Jag kan definitivt säga att jag inte är färdig med staden och frågan är om man någonsin blir det. Det är ingen tvekan om att jag kommer åka tillbaka hit. Det kanske får bli en resa till hösten eller nästa vår, vi får väl se.

Även idag hade vi väldigt fint väder. Jag, madeleine, Vanessa och Laura möttes upp på en mexikansk restaurang för lunch. Billigt och gott var det! Därefter gick jag till Louvren för att möta upp Jacqueline. Jag var lite tidig så jag satte mig med min bok på en bänk. Verkligen en perfekt plats! Solen låg rakt på, inte för mycket vind men lite lätt bris, Louvren precis bredvid och längre fram kunde man skymta Eiffeltornet. Helt klart en plats värt att besöka igen.

Jag och Jacqueline besökte en Barbie-utställning som är på museum Les Arts Décoratifs. Den var väldigt rolig att se faktiskt, man blev lite nostalgisk där man gick runt och kollade på alla barbies och till och med kände igen några som man själv hade när man var liten.

Efter att vi vart på museet gick vi till ett café som ligger i parken som är precis utanför Louvren. Där tog jag och Jacqueline var sitt glas rosé, då är det vår! Därefter åkte vi till en secondhand affär och sen råkade vi hamnade i ett shopping mal som hade premiäröppning idag. En lång men fin dag har det varit, så tacksam när solen är framme.

P1100547P1100551P1100558P1100562P1100566P1100569P1100577P1100578P1100579P1100582

Annonser
EN MÅNAD KVAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s