Housewarming party

I lördags hade Milla ifrån skolan inflyttningsfest.Väldigt trevligt och lyckat. Hennes lilla hund var även med på festen vilket var utan tvekan festens mittpunk!

I går var vi några ifrån huset som gick och såg ”The danish girl” på bio. Jag har varit sjuk i veckan och så klart att när det är ungefär 5-10 minuter kvar utav filmen så får jag en hostattack så att jag får gå ut ifrån salongen. När jag kommer in igen har jag missat hela slutet och Josefine som satt bredvid mig fick viska till mig vad som hänt. Två minuter senare kommer eftertexten och filmen var slut. Så ja, slutet på filmen fick jag aldrig se, jag får försöka göra det vid tillfälle. Annars var filmen väldigt bra! Efter det gick vi och åt på ett ställe som låg i närheten, skönt att slippa göra mat!

Idag har jag haft skola hela dagen, från klockan 10 till 17, så nu är jag trött. Jag och Fanny lagade tacos ihop idag till middag. Hittade äntligen tacokrydda på Lidl! Det är verkligen kanon att ha någon i närheten som man kan laga mat ihop med. Nu ska jag hämta min tvätt och sen är det dags för mig att sova, natti natti!

P1090910P1090928P1090926P1090927P1090943P1090937P1090947

Annonser
Housewarming party

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s