We´ll Aways Have Paris

 

P1090040

P1090031

Så befinner man sig i Paris! The city of wine, cheese and baguette, eller något sånt, det är i alla fall vad jag tänker på när jag hör Paris. Jag tvivlar inte på att jag kommer att trivas här. Vädret är betydligt mycket bättre än i Sverige, bara det gör att jag redan trivs! Här ser man människor som kommer springandes i shorts och folk som sitter ute och dricker kaffe, hör väl i för sig inte till vanligheterna men det existerar.

Igår hade vi introduktion och efter det så åkte de som ville till Sacré Coeur. Vi blev ett rätt så stort gäng. Vid Sacré Coeur så satte vi oss på ett café och eftersom jag är i Paris så fick det självklart bli ett glas vin samt en crepe till det. Efter det så åkte vi vidare för att kolla på Operahuset, en otroligt fin byggnad!

Idag var första lektionen för mig. Kursen som jag hade idag heter International business environment. Verkar vara en rolig och intressant kurs och läraren som vi hade var jättebra! Tyvärr så kommer han inte att ha alla lektioner då kursen är uppdelad i tre olika block och som jag har förstått det ska han endast ha det ena blocket.  Nu är det dags för mig att lägga mig. Imorgon är jag ledig men behöver nog plugga lite ändå men jag ska försöka ta mig ut på stan lite med, har förstått det som att rean började idag och det vill man ju inte missa!

Annonser
We´ll Aways Have Paris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s